Mama cafe

Elke dinsdag ochtend van 09.00 tot 10.30

Mama cafe

Elke dinsdag ochtend van 09.00 tot 10.30 organiseren wij Mama café voor mama’s ,oma’s, vriendinnen en kinderen van 0-4 jaar! Leuke activiteiten voor de kleintjes en mama kan heerlijk een bakje thee of koffie drinken!gratis entree.

Workshop op aanvraag.

Heb je al heel lang een idee of wil je al heel lang een bepaalde activiteit doen zoals cupcakes leren versieren of een poef breien? Laat het ons weten en wij organiseren het met jou. Momenteel kan er aangemeld worden voor cupcakes versieren volwassenen.

Kinderbingo 
Wij organiseren regelmatig een leuke
Kinderbingo of knutselmiddag.  Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Meidenclub
Op elke donderdag hebben wij van 17.30-19.00 een super gezellige meidenclub voor meiden van 9 T/m 18 jaar. Elke week doen we leuke activiteiten en kunnen de meiden uit de buurt gezellig chillen. Super leuk om andere meiden te leren kennen en moeders zijn ook welkom!

https://www.facebook.com/hwbschuilenburg
Of Instagram
Maatschappelijkcentrum_deparel

Wij zijn nu een MUP station!

De Parel helpt meiden en vrouwen met menstruatieproducten

 

Wij zijn gestart met uitdelen van gratis menstruatieproducten. In Nederland heeft 1 op de 10 jonge meiden en vrouwen niet altijd geld voor menstruatie producten. De Parel ontvangt producten van het Armoedefonds om de meiden en vrouwen met een krappe beurs in Amersfoort te helpen. 

 

“Hygiëne moet geen luxe zijn, maar voor iedereen mogelijk”, aldus woordvoerder Penny van Laarhoven van het Armoedefonds. Via de uitgiftepunten worden maandverband en tampons, maar ook wasbaar en biologisch maandverband en cups verstrekt aan jonge meiden en vrouwen. Sinds het Armoedefonds is gestart met de actie is er al veel steun gekomen van mensen en organisaties. Vrouwen halen hun toiletkastjes leeg en sturen de producten op die ze niet meer gebruiken, er worden menstruatieproducten gekocht en ingezameld. “Wij zijn enorm blij met deze steun!”, aldus van Laarhoven. 

 

 

Voor meer informatie of voor een interview bel of e-mail naar ons!

0+
Studenten
0+
Activiteiten
0+
Leraren
0+
Multiculturalitat

POPULAIRE EVENEMENTEN

Meer dan 50+ kinderen profiteren nu van Centrum De Parel

Maak ook deel uit van onze maatschappelijk centrum om een carrière op te bouwen.